Ο Σύλλογος

Το όνομα Dragon Tale ξεκίνησε να ακούγεται στις Σέρρες, από το 2011 με την μορφή μίας ομάδας, ή μάλλον μίας μεγάλης παρέας. Αυτή η παρέα μεγάλωσε και το 2018 απέκτησε τον ρόλο του πολιτιστικού συλλόγου.

Ο Dragon Tale είναι ένας πολιτιστικός σύλλογος που η θεματολογία του κυμαίνεται στη σφαίρα του φανταστικού, σε όλες τις εκφράσεις του που παρουσιάζονται στην κοινωνία όπως λογοτεχνία, ζωγραφική, κομιξ, μουσική, ταινίες, τηλεοπτικές σειρές, καλλιτεχνική αμφίεση, επιτραπέζια, παιχνίδια καρτών, στρατηγικής και ρόλων.

Ενσωματώνει όλη την “ποπ κουλτούρα” και προσπαθεί να προάγει την δημιουργικότητα, γνώση, αλληλεγγύη μέσα από τις εκδηλώσεις, παιχνίδια και τις παρέες που συνυπάρχουν υπό την σκεπή του. Απευθύνεται σε άτομα κάθε ηλικίας.

Οι στόχοι μας ήταν, είναι και θα είναι πολύ συγκεκριμένοι, να γνωρίζουμε και να προσελκύουμε συνεχώς άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, για να συζητάμε και να ανταλλάζουμε απόψεις πάνω σε κάτι που αγαπάμε. Σας περιμένουμε όλους στον καινούριο μας χώρο για να παίξουμε μαζί.

Λογαριασμός Τραπέζης (Πειραιώς) για πληρωμές συνδρομών ή δωρεές:

ΟΝΟΜΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥ:ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΙΧΤΩΝ ΠΑ
IBAN:GR83 0172 2560 0052 5610 2498 731
BIC:PIRBGRAA

Στην κατάθεση να σημειώσετε όνομα, επίθετο και λόγο της κατάθεσης π.χ Τάσος Μαλακέζης Συνδρομή Αυγούστου